Vendégkönyvünket regisztráció nélkül is böngészheted. Ha te is szeretnél üzenni nekünk, oldalunkat véleményezni, vagy épp más bejegyzéseire reagálni, megteheted, ha regisztrált látogatónk vagy!

A vásárlással, sajátos igényeiddel kapcsolatos üzeneteidet, kéréseidet inkább az info@rongybabaruha.hu-ra küldd, így lehetőségünk van a személyre szabott, hosszabb lélegzetvételű válaszokra.

2012-04-27 | Ági
A megrendeleseimet szemelyesen vennem at a Bp VIII BAross 44.ben Van egy foglalasom Mit kell tennem ? Agi
2011-03-09 |
Kedves Tünde!
Hát ma megkaptam a csomagot, hát megmondom őszintén nagyon meglepődtem mikor kinyitottam a dobozt, a ruhák nagyon szép állapotúak, van benne szerintem olyan ami tiszta új.  És ami a lényeg hogy olcsóbbak vagytok mint a többi cég.Nagyon remélem hogy még sokszor fogok tőletek ilyen egyedi és szép darabokat rendelni a kisfiamnak.
 További szép napot és nagyon jó munkát!
Judit+Nimród

2010-08-31 | Adri
Ma cipőt kellett vennem  Vilkónak....Két kispasival a vásárlás, egyszerűen nekem nem megy, és minél nagyobbak annál kevésbé megy, nyafi van, földön csúszkálás, szoknyaszél ránciga:anya, anya, anya, mikor megyünk már????? Mire vége van, már én is nehezen bírom a megpróbáltatást.....de ez az ötlet nagyon jó! Éjjel kényelmesen elhelyezkedem, megnézem a célméret készletét, választok, és várom a csomagot.
Sikerült klassz darabokat zsákmányolnom, szeretem a sokszínűséget, ezek a ruhák nemcsak egyediek, de nagyon jó minőségűek is. Sokat segítenek az általatok mért adatok is, plussz infók, hogy könnyebb legyen a választás, az egész oldal könnyen kezelhető, rendkívül praktikus. Gratulálok és minél több elégedett vásárlót kívánok:)))
Adri
2010-08-25 | Eszter

Ismerősömtől hallottam a Rongybabaruháról, s rendkívül megörültem neki. Hát még, amikor tapasztaltam, hogy milyen ügyesen ki van találva a rendszer! Könnyű a keresés és még esztétikus is az "áruház"!

Elégedettségem csak nőtt, amikor hazahoztam az első halom zsákmányt!

A vásárlást igen gyorsan, zökkenőmentesen lebonyolítottuk, s amiket vettem, pont olyanok voltak, mint a képeken! Tiszták, szépek, hibátlanok.

Gratulálok az ötlethez és a megvalósításhoz is!

Eszter (egy -per pillanat- hatunokás nagyi)

1