Méretezés

Bizonyára ti is tapasztalhattátok, hogy ruhák méretezése és számozása gyártótól függően eltérő lehet, ezért javasoljuk, hogy a ruhák mellett található általunk készített méretre vonatkozó mért adatokat mindig vegyétek figyelembe!

Javasoljuk, hogy nézzétek meg a kiválasztott termékkategória alatti és feletti kategóriák ruháit is (pl. ha téged a 3-9 hónap érdekel, akkor a 0-3 hónapot, és 9-18 hónapot is), mivel nagyon sokszor a 0-3 hónaposok között is sok nagyobb darab van, és a 9-18 hónapban is az eltérő méretezések miatt kerülhet egy – egy kisebb darab.

Sokan jeleztétek, hogy 9 évnél nagyobb gyermekeitekre is kerestek ruhákat, ezért most próbaképp feltöltöttünk a 8-9 éves kategóriába több nagyobb méretű (152cm-ig) ruhát. A terméklista mellett található feltüntetett méretek továbbra is 134-esek, de a ruha információs lapján a "További információ" pont alatt elolvashatjátok a valódi méretet, ill. a mért adatok is helytállóak. A mért adatokat egyébként is javasoljuk, hogy minden esetben olvassátok el, különösen az ausztrál ruháknál, ahol nagyon nagy különbség van a feltüntetett méret és a valós méretezés között. 

Mi mindig a címkén található méret szerint tesszük a ruhát az adott termékkategóriába, de a mért adatok sokszor helytállóbak!