Regisztráció / hírlevél
A ruhák között szabadon böngészhetsz regisztráció nélkül is. A foglaláshoz- és vásárláshoz azonban regisztrálnod kell. Regisztrált vásárlóként olyan lehetőségeid lesznek mint pl.: termékfigyelés, foglalás, személyes kapcsolattartás. Regisztrálni itt, vagy bármelyik oldalon, a „Regisztráció itt!” menüpontra kattintva tudsz.

Az itt megjelenő ablakban olyan adatokat kérünk el, melyekre a vásárlás során a szállításnál, számlázásnál szükségünk lehet. Nem kötelező, de praktikus megadni a telefonszámod is,(értelemszerűen azt, amelyiken leginkább elérhető vagy) hiszen ennek ismeretében a futár egyeztethet veled időpontot, ill. a személyes átvételnél is hasznunkra lehet.

Az itt megadott adataidat szigorúan csak az Adatvédelmi nyilatkozat -ban leírtaknak megfelelően használjuk fel. Kérünk, hogy minden pontot figyelmesen, pontosan tölts ki, ezzel biztosítod a vásárolt termékek garantált kézhezvételét.

Az adatkérő lap kitöltése után a regisztráció utolsó lépéseként egy "Regisztráció aktiválása" című levelet küldünk a megadott e-mail címedre. A levélben található linkre kattintva aktiválod a regisztrációdat.

Elfelejtett jelszó: Ha nem jut eszedbe az oldalunkon megadott jelszavad, használd az Elfelejtett jelszó menüpontot. Ebben a menüben az e-mail címedet kell megadnod, és elküldened nekünk. A megadott e-mail címre max. egy órán belül küldünk egy, a rendszer által generált jelszót, melynek segítségével be tudsz lépni webáruházunkba. A rendszer által megadott jelszavad  a Rendeléseim menüponton belül a Személyes adatlapodon bármikor módosíthatod.

A regisztráció során megadott adataidat (így a jelszavad is), bármikor megváltoztathatod, ill. javíthatod, csak be kell jelentkezned, és a RENDELÉSEIM menüponton belül, a SZEMÉLYES ADATLAP-odban javítanod a változásokat. (megj.: ilyenkor ne felejts el menteni a MÓDOSÍTÁSOK MENTÉSE gombbal!)

Hírlevelet csak regisztrált látogatóink kaphatnak. A Hírlevél menüpontban, vagy a Regisztráció során eldöntheted, hogy feliratkozol-e Hírlevelünkre, vagy webáruházunkat időnként felkeresve csak alkalmilag értesülsz a velünk kapcsolatos eseményekről.

Ha szeretnél folyamatosan értesülni a feltöltések időpontjáról, aktuális kedvezményeinkről, akcióinkról, célszerű feliratkozni – akár itt. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz a hírlevél alján található „Leiratkozáshoz klikkelj ide!” linkre kattintva.