Feltételes megrendelés

Mód van a más által lefoglalt ruhák feltételes megrendelésére is. Ha ezt a funkciót választod, úgy - amennyiben a másik vásárló valami miatt eláll a foglalástól-, egy automatikus megrendelés lép életbe számodra. A ruhát ilyenkor a rendszer felszabadulás esetén mindenképp rendelésként könyveli el számodra. A rendeléshez szükséges adatokat a feltételes megrendeléskor kell kitöltened.

Figyelem! Mivel itt nincs mód több terméket egyszerre megrendelni a rendszer automatizmusa miatt, itt egy termékre is ki kell fizetni a szállítási költséget, amennyiben nem személyes átvételről van szó. Ezért csak tényleg azokat a termékeket rendeld meg így, ami igazán tetszik.!!!
Amennyiben van folyamatban lévő megrendelésed (amit még nem postáztunk), kérünk, írj egy e-mailt, hogy vonjuk össze a megrendeléseket, és így egy postaköltséggel küldjük el a ruhákat.

FIGYELEM! Amennyiben több megrendelés érkezik hozzánk, úgy, hogy még az „elsőt” nem postáztuk, próbálunk arra figyelni, hogy ezeket a megrendeléseket egy szállítási költséggel összevontan kezeljük. De kérünk arra mindenkit, mivel előfordulhat a rendelések sokasága miatt, hogy mégis elkerüli a figyelmünket a viszonylag rövid időn belül érkező egy néven futó megrendelés egy e-mailben erősítsétek meg a rendelés összevonására irányuló igényeteket.