Foglalás
Ha  még várnál a következő feltöltésig, van mód a ruhák foglalására is. A rendszer 8 napig tartja neked a ruhákat. Amennyiben ez idő alatt nem rendeled meg őket, a foglalásod törlődik (a foglalás lejártáról a 7. nap értesítőt küld a rendszer).

A 8 nap alatt bevárhatod a következő feltöltést, így összegyűjtheted azt a ruhamennyiséget, melynél (amennyiben szükség van rá) a postai költség is kifizetődő lehet.

Mivel a vásárlás jellege miatt itt minden ruhából csak egy van, ami másoknak is tetszhet, ezért arra kérünk, hogy csak azokat a ruhákat foglald le, melyeket valóban szeretnél megvásárolni.

Kérünk, hogy a kosárba tételtől számítva 48 órán belül döntsd el, hogy tényleg szeretnéd-e azt a ruhát a későbbiekben megrendelni vagy sem. Természetesen a 8 nap során bármikor törölheted a foglalást, de a többiekre való tekintettel próbálj dönteni az első két napban.

FONTOS!! Szeretnénk elkerülni, hogy sokan csak foglalják a ruhákat és az utolsó pillanatban lemondják ezt a foglalást, ezáltal elvéve a többiektől a vásárlás lehetőségét. Ezért a foglalásra a következők vonatkoznak: amikor lefoglalod a ruhát, foglalásod a rendszeren keresztül 48 órán át bármikor törölheted, ez a 48 óra áll mindenki rendelkezésére, hogy komolyan átgondolja, kell neki a ruha vagy sem. 48 óra után már csak indokolt esetekben, rajtunk keresztül (admin felület) lehet törölni a foglalást.

A lefoglalt ruhákat a FOGLALÁSAIM menüpontban megtekintheted,  megrendelni pedig a KOSÁR menüpontban van lehetőséged , a lap alján, a lefoglalt ruha alatti gombra kattintva áthelyezheted a kosaradba, ahol véglegesíteni tudod a megrendelésedet.

Ha valaki rendszeresen úgy foglal le ruhákat, hogy a 8. nap elteltével nem jelentkezik értük, vagy sorozatosan visszamondja őket az utolsó pillanatban, töröljük a regisztrált vásárlók közül.