Rendelések követése

A főoldalon található „Rendeléseim” menüben folyamatosan nyomon követed megrendeléseidet. Ez az oldal egy összesítés a korábbi és aktuális vásárlásaidról/ foglalásaidról. A kiválasztott termékeket részletes adataikkal együtt itt megnézegetheted, de rendelési és foglalási műveleteket innen NEM végezhetsz, ehhez a KOSARADBA kell lépned!!!

A menün belül 4 kategóriát találsz. 

  1. A Megrendelt termékek-ben találhatod az általad már megrendelt, és teljesítés alatt álló rendeléseidet.
  2. A Lefoglalt termékek-ben megnézheted, hogy mikor foglaltad le a ruhát, ill. a foglalásod meddig érvényes. Amennyiben ezeket a korábban lefoglalt ruhákat megvásárolnád, kattints a lap tetején találhatóKOSÁR" gombra, ahol a MEGRENDELEM parancsikonnal és a Megrendelés véglegesítése linkkel véglegesítheted a vásárlást. 
  3. A Feltételes megrendelés-ben azokat a ruhákat találod, melyeket valaki már előtted lefoglalt, de amennyiben eláll a termék vásárlásától, úgy ezeket a termékeket automatikusan a megrendeled. Figyelem! Mivel itt nincs mód több terméket egyszerre megrendelni a rendszer automatizmusa miatt, itt egy termékre is ki kell fizetni a szállítási költséget, amennyiben nem személyes átvételről van szó. Ezért csak tényleg azokat a termékeket rendeld meg így, ami igazán tetszik.!!!
  4. A Korábbi megrendeléseim-ben dátum szerint sorakoznak a megrendeléseid, melyekre kattintva tételesen megtekintheted valamennyi vásárlásod.(Ez a menü mankóul szolgálhat Neked abban az esetben, ha esetleg hibásan más termék érkezne hozzád, vagy hivatkozási alap lehet, ha valamelyik korábban vásárolt termékkel azonos, vagy ahhoz nagyon hasonló terméket szeretnél tőlünk rendelni.)