Fizetés

Fizetési módok

A megrendelt termékek fizetési módjai a következők lehetnek:

Készpénz: személyes átvételkor, Budapesten a XIII. kerületben a Grübedli játszóházban (1135 Budapest Fáy u. 91/C). itt a megrendelést követő naptól átvehetők a ruhák, Budapest,  XVII.ker. Helikopter Lakóparkban előre egyeztetett helyszínen. Javasoljuk, hogy ezeken a helyeken a személyes átvételt akkor válasszátok, ha tudtok egy kicsit várni a ruhákra, hiszen el kell juttatnunk azokat a megjelölt helyekre. Az átvételi időpontokról levélben tájékoztatunk. (Időnként előfordulhat, hogy kicsit többet kell várni a ruhákra, de ilyen esetekben értesítünk, hogy várhatóan mikorra tudjuk küldeni az átvevőhelyre. Amennyiben sürgős lenne számotokra a ruha átvétele, kérjük, jelezzétek ezt nekünk, hogy megtalálhassuk a megoldást.)

Átutalással: Ilyenkor kérjük a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül az összeget elutalni a következő bankszámlaszámra, a megrendeléskor kapott hivatkozási számot a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni. 


J&F Shop Kft.
CIB Bank Zrt.
10701252-67883297-51100005

Miután megérkezett a bankszámlánkra a pénz legkésőbb 2-3 napon belül a csomagot postázzuk/ átadjuk a futárnak, tehát a csomag a pénz beérkezését követően legkésőbb 5 napon belül megérkezik Hozzád.

Utánvéttel: Ilyenkor legkésőbb a megrendeléstől számított 2-3 napon belül a csomagot postázzuk/ átadjuk a futárnak, mely 1-2 napon belül megérkezik a megadott címre. Ebben az esetben a futárnak kell átadni a termék ellenértékét a csomag átvételekor.


(Ha az átutalás megtörtént, az e-mail címedre értesítést küldünk, hogy a pénz beérkezett, és mikor adjuk postára/át a futárnak a csomagodat, azaz kb. mikor számíthatsz a ruhák érkezésére. Így folyamatosan nyomon követheted a megrendeléseid a kosárba helyezéstől a kézhezvételig.)