Rólunk
A Rongybabaruha létrejöttéhez TI, a környezetünkben élő Anyukák adtátok az ötletet. Beszélgetéseink során egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy az általatok elérhető helyi kínálatban nem találtátok meg, amire vágytatok, a csökkentett árak pedig a minőség rovására mentek vásárlásaitok során. Gyorsan növő csemetéink felruházása nemcsak pénztárcánkat terheli, hanem rengeteg időt is igénybe vesz, hiszen egy vásárlás a gyerkőcökkel még alapos szervezés után is egész napos elfoglaltság, utazással együtt kimerítő vállalkozás.
Ezekkel a gondokkal magunk is (mint anyukák) szembesültünk, és elhatároztuk, megkönnyítjük környezetünk dolgát egy olyan vállalható megoldást népszerűsítve, mellyel nem csak a fent említett tennivalókat szűkítjük egy egyszerű webshop-kiszolgáló rendszerrel, de elérhetővé teszünk egy olyan minőségi, márkás kínálatot is az egy időre „otthon ragadt” anyukáknak, melyet a kezdeti években (a távolság miatt és idő hiányában) nem kaphatnak meg.

Reméljük, hogy a RONGYBABARUHA nemcsak egy használtruhákat értékesítő, de egyben egy új közösséget kovácsoló portál lesz, mely egyedi ruháival, egymást segítő életszemléletével színesebbé, nyitottabbá és elégedettebbé varázsolja környezetünket!

Szép napot és kellemes böngészést kívánunk!

Rongybabaruha csapata